CASTELLS

Les invitacions per a la diada castellera de Santa Tecla es poden reservar dimecres

El sistema serà el mateix que en la resta d'actes gratuïts, amb una fiança de 2 euros

per Nació Tarragona, Tarragona | 21 de setembre de 2021 a les 15:51 |
La plaça de la Font de Tarragona durant una diada castellera, en una imatge d'arxiu | ACN
Dimecres dia 22 de setembre es posaran a disposició les invitacions de l'acció castellera prevista per al dijous 23, dia de Santa Tecla. Per adquirir invitacions serà necessari aportar una fiança de 2 euros per cada localitat. Aquesta fiança es retornarà amb posterioritat a la validació i assistència a l'activitat.  

Les localitats que es posaran a disposició seran 536, organitzades en taules de sis i quatre persones com en el cas de les Tandes de Lluïment del Seguici. La reserva de les invitacions començarà a les 11 del matí i es farà a través del web d'entrades, com la resta d'actes de Santa Tecla.   

Durant l'acció castellera, prevista per a tres quarts de 2 del migdia a la plaça de la Font, les quatre colles de la ciutat oferiran un pilar i un castell marcant com a construcció màxima el 3de7. Serà la primera diada important, amb fins a quatre colles, que podrà implementar el sistema proposat pel Procicat. Tant abans com després de l'esdeveniment es farà seguiment dels participants per tal de detectar que no hi hagi cap contagi i, en cas afirmatiu, que pugui fer quarantena.

La ciutat de Tarragona ja va gaudir d'un breu i senzill inici de l'activitat castellera per Sant Magí. Aquell 19 d'agost, les quatre colles locals van aixecar diversos pilars, seguint el mateix sistema de seguiment per la pandèmia que es vol adoptar ara per a construccions més grans.
Participació