MISERICÒRDIA 2021

Lliuren els Guardons de la Ciutat com a inici oficial de Misericòrdia

Les Medalles, per a l'Associació de Concerts de Reus i l'Institut Pere Mata

Imatge de grup amb els distingits d'enguany | Reus.cat
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 21 de setembre de 2021 a les 21:10 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de setembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El lliurament dels Guardons de la Ciutat ha donat l'inici oficial de les Festes de la Mare de Déu de Misericòrdia 2021, un acte que s'ha dut a terme al saló de plens de l'Ajuntament i que ha estat transmès en directe perquè encara hi ha hagut limitació en l'aforament ateses les mesures sanitàries decretades arran de la pandèmia.

L'acte ha començat a les 8 del vespre, ha estat conduït pel periodista Joel Reche i ha comptat amb l'acompanyament musical al piano d'Albert Galcerà. L'acte ha començat amb el lliurament de les Mencions Honorífiques municipals als cinc guardonats.

Les mencions honorífiquesEn primer lloc, al Centro Latinoamericano de Reus, amb motiu de la commemoració del seu 33è aniversari, i ha recollit la distinció el president de l'entitat, Carlos Iaquinandi.

La segona menció lliurada ha estat a l'Àliga de Reus, que ha celebrat 25 anys, i ha recollit el guardó Francesc Xavier Rivero, cap de colla.

La tercera menció ha estat pel Gremi de Fusters i Ebenistes del Baix Camp, una entitat que commemora el seu centenari, i l'ha recollida el president, Josep Maria Cogul.

La quarta concessió ha estat per a la Confraria de Sant Bernat Calvó, amb motiu del 65è aniversari de la seva fundació, i l'ha recollit Ramon Pérez, president de l'entitat.

I, finalment, la cinquena Menció Honorífica ha estat a títol pòstum per a Bartolomé Pluma, un reconeixement per la seva tasca en el moviment veïnal i també amb els Avis i Àvies per la Llibertat, que ha recollit la seva vídua Isabel Duran.

El lliurament dels Guardons de la Ciutat ha continuat amb el lliurament de les Medalles de la Ciutat. La primera atorgada a l'Associació de Concerts de Reus, que enguany compleix els 100 anys de l'entitat, i que ha recollit el president, Joan Sas.

I la segona, a l'institut Pere Mata, que commemora el seu 125è aniversari, i que ha estat recollida per Joan Amigó, el president.

L'acte s'ha clos amb un parlament a càrrec de l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, qui ha felicitat a tots els guardonats i ha reconegut la tasca realitzada per tots i cadascun en benefici a la ciutat.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: