TURISME

Augment del 5,6% en les reserves que s’han fet a Salou, respecte l’any 2019

El portal "Destinia" situa la població del Tarragonès com a líder del "top 10" estatal del turisme, per davant de Benidorm i Barcelona

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 20 de setembre de 2021 a les 15:49 |
Una platja de Salou | Salou.cat
Salou continua situant-se en la posició de líder, aquest estiu de 2021, pel que fa al rànquing top 10 de les destinacions escollides pel turisme estatal, segons les dades publicades per la conocida agència de viatges Destinia, designada, per SEMRUSH (eina d’anàlisi de SEO i SEM), com la plataforma de viatges que més ha crescut durant la pandèmia.

El percentatge que representa Salou sobre el total de reserves a l'estat ha pujat un punt, passant del 4%, al 2019, al 5%, al 2021; col·locant Salou per davant de destinacions com Benidorm, Barcelona, Madrid, Benalmádena, Lloret de Mar, Torremolinos, Peñíscola, Puerto de la Cruz, Playa del Inglés i Roquetas de Mar.

Així mateix, les reserves al municipi han augmentat un 5,6%, respecte l’any 2019, pel que fa al client estatal, el qual representa, aquesta temporada estival, el 89% del total de reserves a l'estat, segons dades de Destinia. eriors a 2019.

L’alcalde i president del Patronat Municipal de Turisme, Pere Granados, ha assenyalat que “per a Salou, ha estat clau la promoció al mercat domèstic, si bé el municipi turístic acostuma a tenir molt bones xifres pel que fa als mercats internacionals, en el període estival”.

Per la seva banda, el director general de Destinia, Ricardo Fernández, ha assenyalat com “Salou ha sabut adaptar-se a la nova realitat per seguir sent una de les destinacions preferides" per als turistes d'arreu de l'estat. 
Participació