MEDI AMBIENT

Últims dies per presentar-se al Premi Iniciativa Medi Ambient que convoca la Diputació

L'ens vol reconèixer projectes i actuacions impulsats des del món local per millorar l’entorn natural

El premi està dotat amb 6.000 euros | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 20 de setembre de 2021 a les 12:37 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de setembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els ens locals de la demarcació que vulguin presentar-se al Premi Iniciativa Medi Ambient tenen temps fins al 30 de setembre. La Diputació de Tarragona convoca anualment aquest premi per promoure i reconèixer projectes i actuacions impulsats des del món local per a millorar i preservar l'entorn natural.

La dotació econòmica és de 6.000 euros i s’hi pot optar amb projectes, actuacions o iniciatives ja realitzades o en procés d’execució, així com aquelles que estiguin redactades i que estiguin pendents de materialitzar-se. El requisit és que han de tenir com a objectiu la protecció i millora del medi ambient.

A l’hora d’atorgar els premis es tindran en compte aspectes com l’adaptació i mitigació al canvi climàtic, l’economia circular i verda o la protecció de la natura. Les bases del certamen amb els requisits de participació i els criteris de valoració i ponderació es poden consultar a la seu electrònica de la Diputació de Tarragona.

El Premi Iniciativa Medi Ambient respon a la voluntat de la institució de treballar transversalment amb el món local posant el focus en l'acció climàtica. El diputat de Medi Ambient, Salut Pública i Territori, Josep Forasté, destaca que "aquest certamen se suma a totes les eines que la Diputació posa a l'abast del món local per avançar en el camí de la gestió sostenible que contribueixi a reduir les emissions de diòxid de carboni al món local". L'any 2020, aquest premi va distingir l'Ajuntament d'Altafulla pel projecte de creació de dunes a la platja d'Altafulla contra les llevantades i les amenaces del canvi climàtic.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: