ESDEVENIMENTS

La Fira Centre Comercial se suma al Dia Mundial de l'Alzheimer

S'hi instal·larà un estand de l'Associació d'Alzheimer

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 17 de setembre de 2021 a les 13:32 |
Un personatge passejarà per les instal·lacions per informar sobre la campanya | Cedida
Coincidint amb la celebració del Dia Mundial de l'Alzheimer, el pròxim 21 de setembre, La Fira Centre Comercial se sumarà un any més a aquesta jornada de conscienciació de la malaltia amb una acció que realitzarà per col·laborar amb l'Associació d'Alzheimer i altres trastorns neurocognitius de Reus i Baix Camp.

Des de dijous 16 de setembre i fins al dimarts dia 21, al Punt d'Atenció al Client de La Fira Centre Comercial s'hi podrà veure un llaç verd que és el símbol associat a aquesta causa de lluita contra l'Alzheimer i difusió de la malaltia. A més a més, els dies 16, 17, 18 i 20 de setembre, de dos quarts de 6 de la tarda a 8 del vespre, hi haurà un estand de l'Associació d'Alzheimer a la planta baixa de La Fira, per informar sobre la seva tasca i difondre la campanya "Revisió Cognitiva". A l'estand també s'hi entregaran globus a totes les persones que s'hi apropin per informar-se.

Durant aquests dies, La Fira Centre Comercial també rebrà la visita de "Neurona", un personatge que circularà per tot el Centre Comercial per donar a conèixer la seva campanya al públic. La Fira Centre Comercial s'ha sumat ja en altres ocasions al Dia Mundial de l'Alzheimer amb accions de suport a l'Associació d'Alzheimer i altres trastorns neurocognitius de Reus i Baix Camp, entitat creada l'any 2003 per part d'un grup de familiars que, per conèixer més a fons la malaltia i afrontar el seu procés, van unir-se per donar resposta a les persones i famílies afectades.
Participació