POLÍTICA

Reus tindrà la plaça de M. Àngels Ollé a la Boca de la Mina

És un reconeixement a la tasca de la pedagoga i escriptora

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 17 de setembre de 2021 a les 09:59 |
Una imatge de la pedagoga i escriptora, M. Àngels Ollé Romeu | Cedida
El ple de l'Ajuntament de Reus ha aprovat aquest divendres 17 de setembre denominar plaça de M. Àngels Ollé la plaça de nova creació situada en el recentment remodelat passeig de la Boca de la Mina, a l'alçada de l'escola Mowgli. Aquesta acció és un reconeixement a una de les impulsores de la fundació d'aquest centre educatiu.

M. Àngels Ollé Romeu, pedagoga i escriptora, va liderar el moviment de renovació pedagògica a l'escola catalana. Autora de nombroses publicacions dedicades a la didàctica de la llengua i a la literatura infantil, va ser també professora a la Universitat Rovira i Virgili, formadora de professionals de la docència amb col·laboracions habituals en mitjans de comunicació i revistes especialitzades com In-fan-ci-a, Faristol, Perspectiva Escolar, Comunitat Educativa o Cavall Fort. Membre del Consell de redacció de la revista In-fan-ci-a i de l'Associació de Mestres Rosa Sensat, arrelada fortament a la història i docència de l'escola Mowgli i el seu entorn.

La nova plaça s'ha obert en el marc del projecte de transformació del passeig de la Boca de la Mina, que ha permès condicionar-lo i dignificar-lo per preservar el seu gran valor natural, patrimonial i sentimental i afavorir-ne tots aquells usos que contribueixin a mantenir-ne la identitat. 
Participació