ESDEVENIMENTS

La Fira Centre Comercial celebrarà una jornada per fomentar l'adopció i l'acollida d'animals

Serà aquest dissabte 18 de setembre

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 15 de setembre de 2021 a les 11:24 |
Cartell de l'esdeveniment | Cedida
La Fira Centre Comercial celebrarà, el dissabte 18 de setembre, una jornada de conscienciació sobre l'adopció i l'acollida d'animals. La iniciativa vol visibilitzar la necessitat de donar una nova oportunitat a les mascotes abandonades. A la terrassa exterior de la segona planta del centre comercial, hi haurà set associacions que presentaran la seva tasca, les maneres de col·laborar amb elles i els processos d'adopció.

A més, a la mateixa segona planta, a dos quarts de sis de la tarda es realitzarà una desfilada popular canina oberta a tota la ciutadania. Qui vulgui podrà inscriure la seva mascota a la botiga KIWOKO. El termini d'inscripcions acaba el mateix dissabte a la tarda i hi haurà premis per a tots els participants. A la planta baixa de la Fira s'instal·larà una mostra informativa i amb imatges de les diferents associacions participants.

Aquesta primera jornada destinada als animals de companyia i sense llar no es quedarà en una acció puntual, sinó que tindrà continuïtat amb més activitats al Centre Comercial durant els pròxims mesos. La Fira, a més, farà una aportació a cada entitat canviable a la botiga de KIWOKO.
Participació