FESTA MAJOR

Les entrades per a la resta d'actes de les festes de Misericòrdia es poden adquirir des d'aquest dimecres

Estaran a la venda a partir de les 4 de la tarda

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 15 de setembre de 2021 a les 09:43 |
Cartell de la Festa Major | Reus.cat
Les entrades de la resta d'actes previstos per la Festa Major de Misericòrdia es posen a la venda aquest dimecres, a partir de les 4 de la tarda, en aquest web. La gran majoria dels actes seran de caràcter gratuït, a excepció dels dos concerts de gran format. L'actuació de Miki Núñez tindrà un cost de 10 euros, mentre que la d'Stay Homas, serà de 5 euros. Així doncs, es podran reservar les entrades dels dies 24 i 25 de setembre.

Per la vigília de Misericòrdia té lloc el Petit Reggus, el Reggus, el Ball de l'Àliga i els goigs a l'interior del Santuari, l'actuació dels gegants Vitxets, la Víbria, els balls de Pastorets, Cercolets i Prims i l'Àliga a l'Escola Joan Rebull; la dels gegants Japonesos i Negres, el Drac, els balls del Mossen de Vic, Valencians, Galeres i Nanos al col·legi Marià Fortuny; la dels gegants Moros, el Lleó, els balls de Gitanes, Sederes i Bastons de l'Esbart Santa Llúcia i la Mulassa a l'Institut Escola Pi del Burgar; i els gegants Indis, el Basilisc, el Cos de Bastoners de l'OrfeoReusenc, el Ball de Cavallets, el Carrasclet i els Xiquets de Reus estaran a l'Escola Teresa Miquel i Pàmies.

Pel que fa a les actuacions musicals, també s'obrirà la petició d'entrades per al concert de Miki Núñez, al Parc de la Festa el dia 22 de setembre, amb un cost de 10 euros. Un dia després serà el torn d'Stay Homas, al mateix espai, amb un preu de 5 euros. L'Orquestra Allioli estarà present per la revetlla de Misericòrdia i, un dia després, serà el torn de Koeman i La Terrasseta de Preixens. Ambdos concerts són gratuïts.
Participació