POLÍTICA

Denuncien una agressió a un membre de Junts per Reus durant la concentració de la Diada

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 12 de setembre de 2021 a les 13:58 |
Una imatge del jove que hauria estat agredit, amb Rai López | @alexgarcia_cat/ Twitter
L'agrupació local de Junts per Reus ha denunciat, a la xarxa, l'agressió a un dels seus components després de la concentració per la Diada Nacional que ha tingut lloc aquest passat dissabte a la tarda, a Barcelona. Segons s'ha apuntat des de Junts per Reus, cinc "feixistes" han atacat el jove Àlex Garcia quan aquest deixava ja la manifestació. 

L'agrupació ha condemnat els fets i ha expressat el seu rebuig "a qualsevol forma de violència". Igualment, Junts per Reus ha agraït el suport a un dels membres del partit, Rai López, "per cuidar-nos-el; te’n devem una".  Segons el propi López ha comentat al seu perfil de Twitter, en passar Garcia pel davant de la Policia nacional espanyola, a la Via Laietena, un agent ha dit "poc has rebut" al ferit. Segons sembla, ha pogut ser atès per una ambulància que era a la plaça de Sant Jaume. 

Denúncia als Mossos


Garcia ha agraït les mostres de suport i ha assegurat que es troba "bé". Ha avançat que té previst interposar la denúncia corresponent als Mossos d'Esquadra aquest mateix diumenge.
Participació