DIADA NACIONAL

Marxa de torxes per la independència a Reus

Sota el lema "La lluita és l'únic cami", l'Esquerra Independentista es concentra al Baluard

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 10 de setembre de 2021 a les 21:54 |
La marxa de torxes ha conduït els assistents a la plaça del Baluard, de Reus | CUP Reus/ Twitter
En el marc dels actes per l'Onze de Setembre que l'Esquerra Independentista té previst celebrar a Reus, aquest vespre de divendres s'ha dut a terme la 12a marxa de torxes fins a la plaça del Baluard. El grup ha sortit des del Casal Despertaferro, al nucli antic, i tot i la pluja que ha caigut a última hora de la tarda l'acte s'ha pogut tirar endavant. 

Un cop a plaça, i en els parlaments, s'ha reivindicat la independència de Catalunya a través de la lectura d'un manifest. "Ara més que mai, cal mobilització. És per això que aquesta Diada tornem a prendre els carrers, sense oblidar totes les represaliades i amb la lluita antifeixista més present que mai", s'ha assenyalat. El lema ha estat La lluita és l'únic camí.

De cara al dissabte, l'Esquerra Independentista organitzarà un dinar popular i, després, activitats culturals diverses fins al vespre. Serà llavors quan començarà una concentració, al Mercat Central de la capital del Baix Camp, que es desplaçarà al passeig de Mata, on s'hi ha previst un acte polític. 
Participació