1 de 10
TRANSPORT

L'autobús urbà de Cambrils inicia el servei de la temporada d'hivern

Imatge d'arxiu d'un dels busos urbans de Cambrils | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 10 de setembre de 2021 a les 16:42 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de setembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El bus urbà de Cambrils inicia els horaris de la temporada d'hivern. El servei compta amb tres línies que possibiliten l'enllaç des dels barris als punts més generadors de mobilitat: L1 (la zona Llevant), L2 (la zona Ponent) i L3 (la zona centre).

L'horari de dilluns a divendres serà el pràcticament el mateix que la temporada passada exceptuant ajustos de temps puntuals. El servei dels dissabtes serà exactament igual que l'hivern passat. Com sempre, els dimecres al matí, amb motiu del mercadet ambulant, el bus no passarà per les parades Mil·lenari i passeig Albert. Tots els horaris i recorreguts es poden descarregar des del web www.aparcam.cat.

També es podran demanar els horaris en els punts habituals: Ajuntament i equipaments municipals, el Patronat de Turisme, a parades urbanes i als mateixos autobusos.

A més als usuaris residents que disposen de la targeta T-BUS se'ls facilitarà la informació per correu electrònic.

Obligatorietat de l'ús de la mascareta

Per tal de preservar la seguretat, s'estableix l'obligatorietat de la mascareta per poder fer ús del transport urbà de Cambrils.

La targeta de Cambrils T-BUS per a residents permet fer tants viatges com es vulgui amb els autobusos urbans fins a finals d'any. Es pot obtenir a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania de l'Ajuntament i té un cost de 10 euros anuals.

Descarregueu-vos els horaris: Horaris de dilluns a divendres / Horaris dels dissabtes
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: