OBRES I MILLORES

Obres de millora de l’avinguda del Mar de Mont-roig del Camp

S'allargaran dos mesos i mig

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 10 de setembre de 2021 a les 13:31 |
Una imatge de l'avinguda del Mar | Google Maps
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de setembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha començat, aquest dilluns 13 de setembre, les obres de millora de l’avinguda del Mar. El projecte contempla la instal·lació de mobiliari urbà, la plantació d’arbrat, així com la creació d’un carril bici que unirà el parc esportiu Lilí Álvarez amb la plaça de Tarragona. El projecte també inclou la creació d’una mitjanera amb arbrat que separarà els dos carrils de la calçada.

Pel que fa al mobiliari urbà s’instal·laran nous bancs i papereres, a més de la creació de nous passos de vianants i el corresponent repintat de la senyalització horitzontal. S’aprofitarà també per treure algunes de les instal·lacions de telefonia que no estan en servei.

Les obres inclouen també la millora de la rotonda de davant de l’església de Santa Maria Magdalena i les dues vies que rodegen el parc esportiu i que enllacen amb l’avinguda de la Diversitat. Els treballs aniran a càrrec de l’empresa Tecnologia de Firmes SA, amb un pressupost d’adjudicació de 192.214,80 euros, IVA inclòs. El termini d’execució previst és de dos mesos i mig.

Les afectacions de trànsit seran puntualsPel que fa a les afectacions de trànsit, aquestes seran puntuals segons el desenvolupament de les obres. En aquest sentit, no es preveu tallar l’accés complet a l’avinguda, sinó restringir el pas d’acord amb les necessitats dels treballs, és per això que es podrà continuar accedint als serveis i comerços de l’avinguda i els veïns/es tindran accés als seus habitatges.

Cal destacar també que les obres començaran per la zona alta, és a dir, les vies laterals del parc esportiu Lilí Álvarez, per tal que la zona que està a tocar de l’avinguda de Tarragona pugui acabar la temporada turística.

Així mateix, a mesura que sigui necessària l’ocupació de via pública o restriccions de circulació s’anirà avisant als veïns i veïnes.
 

Imatge del plànol amb la zona d'intervenció assenyalada Foto: Cedida

Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: