1 de 10
FAUNA

Sortida per observar ocells de Reus

El 19 de setembre a les 6 de la tarda, al Gaudí Reus Golf Club

Cartell de l'activitat | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 10 de setembre de 2021 a les 10:38 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de setembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La regidoria de Medi Ambient de Reus organitza una sortida guiada per observar ocells, el dia 19 de setembre a les 6 de la tarda. L’objectiu de l’activitat és augmentar els coneixements dels ocells per part de la ciutadania. Aquesta sortida s’emmarca en el pla d’accions de sensibilització i comunicació per involucrar els reusencs en l’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Les persones interessades podran fer aquesta activitats per paratges de la ciutat que normalment estan tancats al púbic. Gràcies a l’associació Conservació dels Ecosistemes Naturals (CEN) i Birding Catalunya, i amb la col·laboració del Gaudí Reus Golf Club, es podrà accedir a aquests indrets i observar la fauna que s’hi amaga.

L’activitat es realitzarà al club de golf de la urbanització Aigüesverds. Les seves instal·lacions compten amb una xarxa de llacs artificials naturalitzats que conformen uns espais on els ocells típics d’aiguamolls i de ribera hi viuen tranquil·lament.

Guiarà la sortida l'Enric Pàmies, el creador de Reus Natural que té com a objectiu donar a conèixer diferents llocs de Reus on gaudir de la natura, així com identificar la fauna i flora de la ciutat. Per la seva banda, el CEN és una ONG de base científica que desenvolupa projectes per conservar els ecosistemes naturals. La proposta de la regidoria té una clara orientació pedagògica.

L’observació dels ocells els serveix per apreciar la biodiversitat que envolta la capital del Baix Camp. A més, també serveix per donar a conèixer els diferents hàbitats existents dins de la nostra ciutat i per advertir de la importància de reduir els productes químics perjudicials per la fauna. L’activitat va adreçada a tots els públics i es farà en un grup reduït de 25 persones per tal de poder atendre més fàcilment les explicacions i adequar-se al protocol COVID.

Els interessats poden apuntar-se al formulari habilitat per l’ajuntament.

També us pot interessar:

 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: