OCUPACIÓ

El centre d'Amazon a Constantí comença a buscar treballadors

L'oficina local d'ocupació gestiona les demandes dels aturats del poble

Un edifici d'Amazon | Europa Press
per Nació Tarragona, Tarragona | 8 de setembre de 2021 a les 15:59 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de setembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Ja s’ha iniciat el procés de selecció de personal per al centre logístic d’Amazon al polígon de Constantí. Des d’aquest dimecres 8 de setembre i fins aquest divendres 10 de setembre es poden fer les inscripcions exclusivament per a persones empadronades a Constantí a través del seu web.

Una vegada realitzada la inscripció, cal enviar un currículum vitae actualitzat a l'Oficina Municipal de Treball de Constantí al correu oficinadetreball@constanti.cat amb l'assumpte "Amazon".

Entre els requisits bàsics que es requereixen per als llocs de treball, Amazon busca personal "amb una forta ètica de treball, atenció al detall, capacitat de complir amb terminis establerts, i un gran compromís amb el servei a client". A més, els llocs de treball requereixen l'ús d'escàners de radiofreqüència, eines informàtiques, el moviment i la ubicació de productes i/o paqueteria al Centre de Distribució amb diferents mitjans de manutenció, la preparació, empaquetat i expedició de comandes per als clients i la resolució de problemes associats amb aquestes activitats.

Amazon té previst posar en marxa durant el mes d’octubre el nou centre logístic al Polígon de Constantí, que es convertirà en el primer centre d’operacions de la companyia a la demarcació. L’edifici, de 9.000 metres quadrats, donarà servei als clients de la zona. L’estació crearà més de 90 llocs de treball fixos a temps complet i parcial, i afavorirà la creació de més de 200 oportunitats de feina indirecta per a empleats de les quatre empreses de repartiment locals amb les quals preveu treballar
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: