CURSES

Obren les inscripcions per a la Cursa de les dones de Reus

La prova té lloc el 3 d'octubre

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 7 de setembre de 2021 a les 12:20 |
Una imatge d'una anterior edició de la cursa | Reus.cat
Aquest dimecres 8 de setembre s'obriran les inscripcions per la Cursa de les dones de Reus, que torna a la presencialitat després de l'edició 2020, quan va tenir un format virtual. La Cursa de les Dones de Reus arriba a la seva 9a edició i "s'ha consolidat com un dels esdeveniments esportius amb més participants de la ciutat", s'ha destacat des de l'organització. La cursa tindrà lloc el diumenge 3 d'octubre.

Aquesta edició, la cursa també s'ha d'adaptar als protocols de prevenció de la covid i ho farà establint punts diferencials de sortida i arribada, així com la realització de sortides esglaonades, separades en quatre calaixos. El recorregut mantindrà la distància de 4.400 metres i la finalitat solidària, en aquest cas a favor de la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre. El preu de la inscripció és de 12 euros i les participants podran recollir anticipadament el seu dorsal al Pavelló Olímpic Municipal.

La sortida serà al carrer de Josep Sardà i Calià, al Mercat Central, en quatre hores diferents, començant a dos quarts de 10 del mati, la següent sortida serà a un quart d'11, l'altra a les 11 i l'última sortida a tres quarts de 12 del migdia i amb una limitació de 600 participants per cada calaix.

Al moment de la sortida les participants hauran de portar la mascareta posada fins als 150 metres d'haver iniciat la cursa (davant la Casa Rull), el recorregut molt urbà recorrerà carrers i espais emblemàtics de la ciutat per finalitzar a la plaça de la Llibertat, aquí les participants podran recollir el seu avituallament i seguint el protocol corresponent abandonar l'espai d'arribada. 
Participació