1 de 10
AJUTS I SUBVENCIONS

Ajuntament de Cambrils i Comaigua renoven el conveni a favor de persones amb risc d'exclusió social

Ambdues parts han prorrogat el conveni de col·laboració | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 7 de setembre de 2021 a les 10:51 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de setembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i la gerent de Comaigua, Tiphaine Anderbouhr, han signat la pròrroga del conveni de col·laboració per a la concessió d'ajuts, acompanyats del president de l'empresa comarcal, Eduard Pellicer i la regidora de Benestar, drets socials i salut, Hélèn Arcelin.

L'objectiu del conveni és possibilitar l'accés de les persones en risc d'exclusió social, usuàries del servei municipal d'abastament d'aigua potable i clavegueram, als ajuts del fons de solidaritat posat en marxa per Comaigua. A través d'aquesta pròrroga, Comaigua dotarà aquests fons de solidaritat, a fons perdut, per un import màxim de 25.868,91 euros anuals.

Hi ha dues línies d'ajut. La primera és una subvenció del cost del primer i segon tram de consum d'aigua per a famílies nombroses o monoparentals amb dificultats econòmiques, que queda subjecta a l'aprovació de la subvenció de despeses bàsiques de la llar.

La segona línia són els ajuts d'urgència social per atendre situacions de necessitats puntuals, urgents i bàsiques de subsistència.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: