1 de 10
OBRES I MILLORES

S'aprova l’expedient de contractació de les obres per restaurar l'església de la Mussara

Imatge de l'església de Sant Salvador, de la Mussara | Ajuntament de Vilaplana
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 6 de setembre de 2021 a les 17:42 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 de setembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El ple ordinari de l'Ajuntament de Vilaplana, celebrat el passat 31 d'agost, va servir per aprovar l’expedient de contractació de les obres incloses en el projecte reformulat de Restauració i Conservació de l'església de Sant Salvador a la Mussara. ​El pressupost d'execució és de 133.931,08 euros.

El projecte, han precisat fonts del consistori de la població del Baix Camp, preveu la realització de treballs de consolidació de l’edificació existent, tot centrant-se en la torre del campanar, "per tal de frenar el seu avançat estat de degradació".

Igualment s'ha de contemplar la consolidació exterior i interior, "amb apuntalaments, sanejament i tapiat de buits". El projecte preveu igualment la rehabilitació de superfícies, el repàs de juntes, l'anellat del campanar, el tapiat de murs i la creació de contraforts.

L'Ajuntament de Vilaplana ha apuntat que compta amb una subvenció del departament de Cultura de 54.829 euros, i una altra subvenció de Cultura de la Diputació, aquesta xifrada en 70.000 euros.

La presentació d'ofertes és fins al proper 21 de setembre, a les 3 de la tarda. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: