CURSOS

S'obre la matrícula dels cursos de formació professionalitzadora municipal de Cambrils

L'Ajuntament ha organitzat fins a 13 cursos presencials que es portaran a terme entre l'octubre i el maig a l'Ateneu Juvenil

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 3 de setembre de 2021 a les 13:22 |
Una imatge de l'interior de l'Ateneu Juvenil | Joventut Cambrils
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de setembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Àrea de Polítiques Actives d'Ocupació de l'Ajuntament de Cambrils ha obert el període de preinscripció i matrícula dels cursos de formació professionalitzadora municipal que es portaran a terme entre els mesos d'octubre del 2021 i maig del 2022 de manera presencial a l'Ateneu Juvenil amb totes les mesures de seguretat i higiene contra la covid-19.

Les inscripcions es poden fer de manera presencial a la 4a planta de l'Ateneu juvenil amb cita prèvia, a partir del 7 de setembre. Per demanar cita i ampliar la informació, les persones interessades es poden adreçar a l'OAC (977 79 45 79 / oac2@cambrils.cat) o a l'Àrea de Polítiques Actives d'Ocupació (977 30 74 01 / pao@cambrils.cat). També es poden fer en línia a www.cambrils.cat/inscripcions amb el suport de l'OAC 360 al telèfon 977 900 354 o oac360@cambrils.cat.

L'Ajuntament ha programat un total de 13 cursos per a majors de 16 anys dels àmbits dels idiomes; els serveis a la comunitat, a la persona i a les empreses; el comerç, i la seguretat i salut laboral. L'objectiu del conjunt d'accions de la formació professionalitzadora és "millorar les competències i qualificacions" de les persones treballadores ocupades i/o en situació d'atur.

Concretament, es busca potenciar la inserció professional de la població que demana ocupació mitjançant la qualificació o actualització de les seves competències professionals; millorar les competències i la qualificació professional; millorar la competitivitat de les persones treballadores en actiu, i adaptar la formació a les necessitats dels sectors productius. Els preus públics (que es poden consultar al cartell) son reduïts i, a més, les persones aturades o en situació d'ERTO poden gaudir d'un descompte del 50% en la matrícula.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: