MÚSICA

Convoquen el Premi Ciutat de Reus de composició per a corals infantils

La convocatòria és biennal i d'àmbit internacional

Imatge d'arxiu del Fem Coral | Ajuntament de Reus
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 3 de setembre de 2021 a les 10:17 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de setembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Institut Municipal Reus Cultura ha publicat aquest divendres 3 de setembre al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona la convocatòria del Premi Ciutat de Reus de composició per a corals infantils. El premi té com a objectius promoure la creació musical i proveir les corals i les escoles de música de repertori adaptat a les estètiques actuals.

La convocatòria és biennal i d'àmbit internacional, i s'adreça a persones físiques individuals vinculades a la creació i la pedagogia musicals, i no comporta cap mena de pagament en concepte de drets d'inscripció. Per a cadascuna de les modalitats hi haurà un premi únic de 750 euros. El jurat, a més dels premis en metàl·lic, pot concedir un nombre il·limitat d'accèssits, el premi dels quals serà l'edició i publicació del treball en el Cançoner Virtual de la convocatòria corresponent. Aquest cançoner serà a la pàgina web de l'Ajuntament de Reus i de lliure difusió. Les obres publicades seran propietat de l'IMRC.

Segons el tipus d'obres o les edats dels cantaires a qui van dirigides es presenten cinc modalitats de participació. L'acompanyament per a totes les modalitats serà amb piano o amb un grup instrumental de, com a màxim, 5 instruments. La part musical de les modalitats ha de ser inèdita, mentre que la lletra pot ser d'autor. Cada concursant pot presentar un màxim de cinc obres, una per a cada modalitat. Les inscripcions es podran presentar del dia 1 al 20 de desembre, i per a més informació es pot visitar la web de l'Ajuntament de Reus. 

El lliurament dels premis es farà públic durant la primavera de 2022 dins dels actes de la Trobada de corals infantils que se celebrarà a Reus.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: