1 de 10
PORT TARRAGONA

El nou Museu del Port Tarragona celebra el primer mes amb 2.500 visitants

La majoria dels usuaris venen d'arreu de l'estat espanyol

Una imatge del Museu del Port | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 1 de setembre de 2021 a les 10:41 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 de setembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El nou Museu del Port Tarragona compleix el primer mes des de la seva obertura amb 2.490 visitants a les seves instal·lacions. L'atractiu del nou Museu ha cridat l'atenció a diferents tipus d'usuaris essent les visites individuals el grup més nombrós amb 1.776 persones, seguit de les visites guiades i d'altres actes organitzats pel Museu que han elevat la xifra en 584 persones. L'últim gran grup d'assistents que han visitat el Museu en el seu primer mes de funcionament han estat els esplais amb 130 persones.

Per procedència, el 75% de les persones que visiten el nou Museu del Port tenen com a origen diferents comunitats autònomes de l'estat com Madrid, Aragó, València i Andalusia . Entre el públic estranger hi destaca França amb un 10% i Anglaterra amb un 4%.. Amèrica del Sud, amb Argentina i Colòmbia aportant el major nombre de visitants, països Bàltics i la resta d'Europa completen la xifra de visitants de fora de Tarragona.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: