1 de 10
ENSENYAMENT

Una trentena de noves activitats als centres escolars de Reus per al curs 2021-2022

L'oferta de recursos educatius es pot consultar a partir de l'1 de setembre a la web de l'Àrea d'Educació

Moment en què la Vella Quaresma perd la 2a cama | Ajuntament de Reus
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 31 d'agost de 2021 a les 12:17 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 31 d'agost de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Reus, a través de la regidoria d'Educació, ofereix aquest curs 2021-2022 als centres escolars de la ciutat un total de 124 activitats i recursos educatius, 36 dels quals són novetat. Les ARE són activitats pedagògiques que es presenten com a recursos educatius que complementen els currículums acadèmics que es treballen als centres docents. S'ofereixen en diferents formats, com per exemple, rutes, tallers, visites guiades o teatralitzades, exposicions, xerrades, concursos, jocs i altres activitats participatives, amb la intenció de mantenir una oferta variada i d'actualitat.

Les ARE es distribueixen en set grans grups temàtics: convivència i participació, cultura, història i patrimoni, natura i sostenibilitat ambiental, orientació laboral, salut i prevenció de riscos, i esports. També es poden cercar per etapes educatives o franges d'edat: educació infantil, primària, secundària, persones adultes i famílies. L'oferta d'activitats i recursos educatius s'enviarà als centres educatius i es pot consultar a partir de l'1 de setembre a la web de l'Àrea d'Educaciódes d'on es formalitzen les inscripcions.

L'oferta és dinàmica i pot créixer durant el curs amb propostes que presenten els diferents departaments municipals i entitats de la ciutat. D'entre les propostes del catàleg 2021-2022 s'hi poden trobar les considerades com a recursos educatius consolidats, com és el cas de La Vella Quaresma, Corpus, els Gegants i l'Ou com balla, Fem Coral, Infants Ciutadans, l'Educació viària, entre altres. D'altres propostes de l'oferta ARE es van renovant, com les de Salut, la Biblioteca, el Museu, l'Arxiu, Joventut, els Mercats, l'IMFE, Medi Ambient, d'Aigües de Reus o la Sindicatura Municipal de Greuges, i un llarg etcètera que durant les pròximes setmanes s'hi aniran afegint.

D'entre les 36 novetats que s'ofereixen aquest curs hi ha: Taller d'economia social i solidària i cooperativisme; Aprèn com funciona un estudi de gravació; Hi ha dones als museus de Reus?; Abans dels selfies; La prehistòria en una maleta; Batucada reciclada; Cerca formes a l'Institut Pere Mata de Reus; El món dins un parc; La infantesa d'Antoni Gaudí; De què està fet un poema; Canicròs a les escoles; Tinença responsable de gossos; Si beus... posa't les ulleres; o SeXmocionsS. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: