PREMIS

Premien iniciatives i projectes locals que ajudin a transformar el territori

L'Associació Catalana de Municipis els convoca amb l'eslògan "Guanyem-nos el futur, transformem els nostres municipis"

per I.M., Reus, Catalunya | 30 d'agost de 2021 a les 12:29 |
Primera edició dels premis ACM | ACM
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 d'agost de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Associació Catalana de Municipis (ACM) ha convocat la primera edició dels Premis ACM per guardonar les millors iniciatives i projectes d'entitats locals que ajudin a transformar els pobles i ciutats de Catalunya i aportin valor afegit al territori.

Amb l'eslògan "Guanyem-nos el futur, transformem els nostres municipis", els guardons tindran una periodicitat anual per reconèixer bones pràctiques locals que ja s'hagin executat o s'estiguin realitzant. Sempre amb la línia dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l'ONU.

"Volem reconèixer, impulsar, prestigiar i difondre les iniciatives transformadores en l'àmbit de la sostenibilitat, la qualitat de vida, la prosperitat, la cultura o la governança", ha subratllat el president de l'ACM, Lluís Soler. El desenvolupament econòmic, valorant les accions que tinguin a veure amb iniciatives comercials, turístiques o de suport a la indústria i professionals. L'àmbit de la transparència, la digitalització de l'administració o el foment de la participació ciutadana també es valoraran.

Les iniciatives o projectes dels ens locals es podran presentar fins al 30 de setembre i els premis s'entregaran el mes d'octubre, en el marc de l'acte de commemoració dels 40 anys de l'ACM.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: