TURISME

La directora general de Turisme, Marta Domènech, visita el Camping & Resort Sangulí

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 27 d'agost de 2021 a les 17:19 |
Pere Granados, Marta Domènech i Xavier Blasi | Cedida
El Camping & Resort Sangulí Salou ha rebut, aquest matí de divendres, la visita de Marta Domènech, Directora general de Turisme de Catalunya acompanyada de Pere Granados, l’alcalde de Salou; Marc Espasa, director del patronat de Turisme; i Hèctor Maiquez, regidor de Dinamització Econòmica, Participació Ciutadana i Relacions Cíviques de Salou.

Xavier Blasi, director feneral del Sangulí Salou, i Sergi Novell, director d’allotjament de Sangulí Salou, han fet d’amfitrions en la que és la 49a temporada del Camping & Resort. Així, han pogut conèixer les diferents instal·lacions com totes les zones de piscina, la zona esportiva o les diferents zones d’acampada i de resort, veure com ha anat evolucionant i en la que s’inclou la nova zona de la Mediterrània, la qual s’inaugurarà la pròxima temporada.

Aquesta visita ha estat inclosa dins d’un tour organitzat per l’Ajuntament de Salou i el Patronat de Turisme de Salou per donar a conèixer diferents establiments i zones de referència del municipi de la Costa Daurada. I, en reconeixement a tota la seva trajectòria empresarial i professional de gairebé 50 anys en el territori, Camping & Resort Sangulí Salou ha estat un dels establiments escollits.

Durant aquesta temporada, el Camping & Resort Sangulí Salou ha tingut una ocupació d'entre el 85 i el 90% durant els mesos de juliol i agost; i les previsions de cara al mes de setembre "també són bones", s'ha explicat des de la direcció. 
Participació