1 de 10

Una preocupació dels reusencs que no obté resposta

per Antonio Medrano, Reus, Catalunya | 27 d'agost de 2021 a les 09:56 |
Aquest article es va publicar originalment el 27 d'agost de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Un any abans de les últimes eleccions municipals, els veïns del Mas Iglésias van denunciar la brutícia que hi havia als seus carrers. El 2019, Carles Pellicer va repetir com a alcalde de Reus, i vaig pensar que repetia perquè a una majoria a Reus no li importava la neteja de la seva ciutat o perquè es pensava que aquest problema es revertiria amb el nou govern.

A finals del 2019, el govern va aconseguir un superàvit de 3,1 milions d'euros, la qual cosa em va fer esperar que part d'aquest es destinaria a la neteja i la higiene de Reus, però no va ser així.

Des del 2019 fins a l'actualitat, la neteja de Reus és la major preocupació que tenen els ciutadans. El 2020, els empresaris es van sumar a les queixes de la ciutadania. Es queixen de la brutícia que s'ha acumulat als polígons i, tenint en compte que el 2020 l'Ajuntament va obtenir un superàvit de 5,5 milions, només em passa pel cap pensar que el govern de Reus no està interessat per una de les principals preocupacions dels seus ciutadans.

Antonio Medrano és el portaveu de Podem Reus.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: