OCI

Les piscines del Parc dels Capellans tanquen diumenge la temporada d'estiu

Amb una afluència diària mitjana de 450 usuaris

Vista aèria de les piscines al parc dels Capellans | Reus.cat
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 26 d'agost de 2021 a les 12:59 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 d'agost de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Les piscines municipals d’estiu de l’àmbit aquàtic del parc dels Capellans tancaran les seves portes aquest diumenge, 29 d’agost, després d’una temporada que s’ha desenvolupat "amb normalitat" tot i les restriccions sanitàries. Des de l’obertura el passat 21 de juny, l'afluència de públic "ha seguit un nivell similar al de l'estiu de 2019", amb una afluència diària mitjana de 450 usuaris (inclosos els participants en activitats i casals, entrades i abonaments).

Pel que fa a l’aforament màxim de la instal·lació marcat per les mesures contra la covid, i que ha comportat la limitació d’accés, s’ha assolit sis dies i ha estat, bàsicament, els caps de setmana i coincidint amb l’onada de calor. Aquesta temporada d’estiu les piscines han recuperat el servei habitual, després del tancament de l’estiu passat per la pandèmia, amb les adaptacions i restriccions derivades de les mesures de prevenció per la pandèmia.

Aquestes mesures han implicat una reducció de l’aforament; l'obligació de mantenir la distància de seguretat interpersonal mínima d’1,5 metres; l’obligatorietat de portar mascareta a les taquilles d’entrada i als accessos; i l’establiment de reforços de neteja extraordinaris. Les activitats que s’hi desenvolupen de manera complementària tampoc s'han vist afectades. En el cas de l’aiguagim fins i tot s’han ampliat els dies d’activitat de dos a quatre dies setmanals per cobrir la major demanda assolida. Les piscines també han continuat donant servei a grups organitzats de casals o activitats d'estiu. Aquests grups s’han distribuït equitativament entre tots els dies de la setmana per limitar el nombre màxim d’usuaris i evitar aglomeracions i coincidències en la tipologia d’aquest públic. A més, se'ls ha destinat una zona delimitada a l'espai de platja de la piscina.

El regidor d'Esports, Pep Cuerba, ha dit que "la reobertura de les piscines aquest estiu s’ha desenvolupat amb total normalitat i amb una bona afluència d’usuaris, majoritàriament famílies amb canalla i jovent, que han pogut tornar a gaudir d'aquestes instal·lacions municipals”.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: