ENSENYAMENT

Últimes places disponibles als graus de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 25 d'agost de 2021 a les 12:51 |
Els cicles pretenen impulsar l'accés dels joves al món laboral | Cedida
Encara queden places lliures per als Cicles de Grau Superior de Joieria Artística i Arts Aplicades al Mur que ofereix l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona. El cicle de Joieria Artística té com a finalitat formar professionals capaços de dissenyar i elaborar joies utilitzant els procediments propis de l’ofici. L’altre grau capacita per emprar els mètodes i sistemes de creació, elaboració i reproducció de les tècniques artístiques pròpies de la disciplina d’arts aplicades als murs.

Les persones interessades a estudiar alguna d’aquestes especialitats i que compleixin els requisits per a l’accés es podran matricular a partir de l’1 de setembre. En cas que no es compleixin els requisits caldrà inscriure’s a la prova d’accés entre l’1 i el 7 de setembre. La prova tindrà lloc l’1 d’octubre. L’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona ofereix un total de set cicles formatius de grau superior: d’Animació, de Gràfica Publicitària, de Gràfica Interactiva, d'Il·lustració, de Fotografia, d'Arts Aplicades al Mur i de Joieria Artística. D’altra banda, a Reus es poden cursar els cicles de Gràfica Audiovisual, Infografia 3D, Arquitectura Efímera, Projectes i direcció d'obres de decoració i un cicle formatiu de grau superior en Videojocs i entorns virtuals.

Els 11 cicles formatius de grau superior en Arts Plàstiques i Disseny, amb una durada de dos cursos acadèmics, tenen com a principals objectius despertar el talent de l'alumnat i preparar-lo per al món laboral.
Participació