COMERÇ

Tornen «Les botigues al carrer» per tancar les rebaixes d'estiu

Entre els dies 27 d'agost i 4 de setembre

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 25 d'agost de 2021 a les 09:52 |
Imatge de clients en una anterior edició de la campanya | Infocamp/ GDDCT
Un centenar d'establiments dels sectors del comerç, bellesa, hostaleria i serveis posaran punt final a les rebaixes d'estiu amb una nova edició de la campanya comercial impulsada pel Tomb de Reus Les botigues al carrer que compta amb el suport de l'Agència Reus Promoció i la participació de la Unió de Botiguers de Reus.

En aquesta ocasió, sota el lema Més Dies, Més Rebaixes, les botigues al carrer arriben a la 42a edició i s’han ampliat fins a vuit dies, del 27 d’agost al 4 de setembre, tot adaptant-se a les mesures de prevenció de la covid-19. Des del Tomb de Reus animen a aprofitar la iniciativa, visitant diferents cops les botigues al carrer, ja que es preveu que siguin molt dinàmiques, diferents jornada a jornada i amb més oportunitats que mai.

La campanya Les botigues al Carrer està adreçada a ciutadans, visitants i turistes "i és una de les grans festes del comerç de la ciutat de Reus, ja que permet descobrir tota mena d’oportunitats i descomptes, gaudint, al mateix temps, d’una àmplia oferta d’oci, gastronomia i cultura del centre de Reus", segons s'ha apuntat des de l'organització. Aquesta ha demanat que "en triar i remenar a les taules i expositors situats a la via pública", es faci ús de la mascareta "tal com es fa a l’interior dels establiments". 
 

El cartell de la campanya d'aquest estiu Foto: Cedida

Participació