1 de 10
MOBILITAT

Els pàrquings Oques i Sant Ferran passen a la primera corona a partir del setembre

El canvi pretén garantir la demanda comercial i la rotació de vehicles

Imatge de l'aparcament de les Oques | Ajuntament de Reus
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 24 d'agost de 2021 a les 09:40 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 d'agost de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els pàrquings municipals Oques i Sant Ferran passen a partir de l'1 de setembre a pertànyer a la primera corona de la xarxa d'aparcaments que gestiona Reus Mobilitat i Serveis. Aquest canvi només afecta els abonats que disposen de la targeta multipàrquing A12 segona corona (que permet aparcar 12 hores al dia). A partir de l'1 de setembre, amb aquest abonament bonificat es podrà aparcar als pàrquings Pastoreta, Passeig Prim, Carrilet i Tecnoparc.

L'abonament multipàrquing A12 segona corona té un cost de 53 euros al mes i de 583 euros si es paga anualment. El canvi de corona dels pàrquings Oques i Sant Ferran, previst des de fa mesos, ha de garantir la demanda comercial i la rotació de vehicles als aparcaments que registren una ocupació més alta. El canvi es va aprovar pel trasllat del Centre Mèdic i Quirúgic a les instal·lacions de l'antic Hospital, però a causa de la pandèmia de la COVID-19 no es fa efectiu fins ara.

La xarxa municipal d'aparcaments disposa de més de 4.400 places repartides en 10 pàrquings. Els que estan inclosos en la segona corona són Pastoreta, amb una capacitat de 250 places; Passeig Prim, amb 230; Carrilet, amb 300 i Tecnoparc, amb 580. Els preus de la resta d'abonaments de la xarxa municipal es poden consultar en aquest document. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: