CURSOS

Oberta la preinscripció als cursos de l'Escola d'Adults de Vandellòs i l'Hospitalet

Les persones interessades poden apuntar-se a l'OMAC o per Internet fins al 10 de setembre

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 23 d'agost de 2021 a les 10:48 |
Imatge d'arxiu | Cedida
Fins al 10 de setembre estarà obert el període de preinscripció a l'oferta de cursos de l'Escola d'Adults de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant. La preinscripció es pot fer a les oficines municipals d'atenció ciutadana (OMAC) en horari d'atenció al públic o per Internet, a través de la Seu electrònica de l'Ajuntament.

La matrícula per a l'alumnat que ja s'hagi preinscrit es durà a terme del 23 d'agost al 10 de setembre de 2021, i caldrà que sigui presentada a l'OMAC o bé a través de la Seu electrònica. L'inici de les classes tindrà lloc el 13 de setembre de 2021 (sempre que hi hagi prou alumnat inscrit), i enguany s'impartiran a les aules de l'antiga escola Àster (de dilluns a dijous de dos quarts de 5 de la tarda a un quart de 10 de la nit, i els divendres de 9 del matí a un quart d'1 del migdia de manera telemàtica).

La regidoria d'Ensenyament ofereix cursos de preparació per a la prova d'obtenció del títol de graduat en Educació Secundària Obligatòria (GES), per a les proves lliures d'accés als Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior (CFGM i CFGS) i per a les proves d'accés a la universitat per a més grans de 25 i 45 anys.

Més informació i accés a la preinscripció i a la matrícula en línia, a l'apartat d'Ensenyament de la pàgina web municipal.
Participació