1 de 10
OBRES

El servei de llicències d'obres de Reus és el més ben valorat de Catalunya

Així ho apunta una enquesta del Col·legi d'Arquitectes

Imatge del cartell de l'enquesta | Ajuntament de Reus
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 23 d'agost de 2021 a les 09:59 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 d'agost de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El servei de llicències d'obres de l'Ajuntament de Reus és el més ben valorat de Catalunya, segons l'enquesta que el Col·legi d'Arquitectes de Catalunya ha realitzat entre els arquitectes que han tramitat llicències d'obres majors amb algun ajuntament de Catalunya durant el període 2020-2021.

L'enquesta recull informació sobre la durada, satisfacció, dificultat i interaccions en l'obtenció de llicències d'obres en els diferents municipis de Catalunya. El servei que gestiona la regidoria d'Urbanisme i Mobilitat de l'Ajuntament de Reus encapçala els resultats en tots els elements analitzats. El servei municipal de llicències d'obres de Reus obté la millor puntuació de la classificació d'entre els ajuntaments catalans quan es pregunta als arquitectes sobre el grau de satisfacció amb el procés d'obtenció de llicències.

Reus obté una puntuació de 5,1 en una escala d'1 (mínima satisfacció) a 7 (màxima satisfacció). El 77,0% dels municipis estan per sota del valor del 3,5 i la mitjana global és de de 2,8 sobre 7. Reus també és al capdavant de la classificació quan es valora la mitjana de temps en el tràmit de llicències. El temps d'espera a Reus és de 3,4 mesos. Només Olot millora la xifra de Reus, amb 2,9 mesos. La mitjana de temps d'espera entre la presentació de la llicència i la seva concessió en el conjunt de municipis analitzats és de 7,4 mesos. Finalment, el servei de Reus també és el més ben valorat quan es pregunta sobre el grau de dificultat d'accés als tècnics municipals. Reus obté el millor resultat amb facilitat d'accés als tècnics municipals, amb un 2,1. Les dades s'han obtingut a través d'una enquesta en línia del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya realitzada entre els dies 13 de maig i 2 de juny de 2021.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: