FESTIVALS

La DO Montsant se suma al Festival Terrer per «donar suport a la cultura i al territori»

La cinquena edició del certamen comença aquest diumenge 22 d'agost

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 19 d'agost de 2021 a les 12:54 |
Imatge del cartell del festival | Cedida
El diumenge 22 d'agost arrenca una nova edició del Festival Terrer Priorat. La proposta cultural prioratina suma, un any més, la col·laboració de la Denominació d'Origen Montsant, que comptarà amb un escenari propi al Mas de Sant Marcell (Cornudella de Montsant). Amb aquesta acció, la DO pretén "donar suport a la cultura i al territori".

La cinquena edició del Festival Terrer serà més llarga que les anteriors, i s'estendrà fins a la tardor (concretament, fins al 4 de desembre de 2021). 

El programa d'enguany combina diferents estils musicals amb tastos de vins i olis. En definitiva, es tracta d'una proposta cultural que uneix música, paisatge i cultura del vi al Priorat.

Segell DO Montsant

Les actuacions a l'escenari del Mas de Sant Marcell seran el dissabte 28 d'agost i aniran a càrrec de la saxofonista Eva Fernàndez i la pianista Lucía Fumero. Més enllà de les actuacions en aquest escenari, la DO Montsant també serà present en molts dels concerts d'aquesta edició del festival. Així, els vins del celler Cingles Blaus, Agrícola d'Ulldemolins, celler Serra Major, o Celler Masroig maridaran alguns dels espectacles programats.

Per a més informació sobre el festival, es pot visitar la seva pàgina web
Participació