1 de 10
INDÚSTRIA

El complex industrial d'Ercros a Tarragona redueix un 10% les emissions d'efecte hivernacle en cinc anys

L'empresa que se situa entre l'1% de 75.000 companyies avaluades que millor compleixen els criteris d'Ecovadis

Imatge de la planta d'Ercros | ACN
per Redacció, Tarragona | 19 d'agost de 2021 a les 10:27 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 d'agost de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El 2020, el complex industrial d'Ercros a Tarragona va reduir un 7% interanual les emissions de gasos d'efecte hivernacle, un 10% en comparació amb la mitjana dels últims cinc anys. També la qualitat dels productes va millorar amb un 33% menys de reclamacions dels clients que el 2019 i un 10% respecte de la mitjana dels últims cinc anys.

El rànquing internacional EcoVadis li ha atorgat a Ercros la classificació Platinum. L'empresa se situa entre l'1% de les 75.000 companyies avaluades que millor compleixen els criteris ASG (ambientals, socials i de governança), amb 81 punts de 100 Ercros també ha estat certificada com CSR Company en la categoria Excellence, pel programa Responsible Care del sector químic mundial.

El complex d'Ercros de Tarragona el formen les fàbriques de Tarragona, Vila-seca I i Vila-seca II i està enquadrat en la divisió de derivats del clor de la companyia. Dona feina de manera directa a 326 treballadors i el 2020 va facturar 209 milions d'euros. La fàbrica de Vila-seca I és la principal productora d'Espanya de clor, sosa càustica i els seus derivats inorgànics. La de Vila-seca II fabrica PVC, i la de Tarragona subministra serveis a altres empreses del polígon sud de Tarragona.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: