1 de 10
AJUTS

Oberta la convocatòria de subvencions per fomentar activitats juvenils

Van destinades a persones jurídiques amb seu a Reus

Una imatge del Casal de Joves | Ajuntament de Reus
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 19 d'agost de 2021 a les 09:43 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 d'agost de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La regidoria de Salut i Ciutadania ha obert la convocatòria extraordinària de subvencions per al foment d'activitats d'interès juvenil a la ciutat, corresponent a l'any 2021, una vegada publicat al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona.

L'objectiu de les ajudes és fomentar i reforçar el foment d'activitats d'interès juvenil en un context de pandèmia i que tinguin les finalitats següents: millorar la cohesió social dels i les joves de la ciutat; promoure l'associacionisme juvenil i la seva implicació en els afers públics de la ciutat; fomentar valors socials i culturals i noves formes de participació; afavorir la cooperació entre el sector públic i el privat; possibilitar el creixement quantitatiu i/o qualitatiu de la ciutat en els àmbits de les activitats d'interès juvenil; o intervenir preventivament sobre la població jove en situació de risc social. ç

Podran ser beneficiaris de les ajudes les persones jurídiques que tinguin la seva seu a Reus i que estiguin inscrites al Registre Municipal d'Entitats Ciutadanes de l'Ajuntament de Reus, al Cens d'entitats juvenils de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya o al Registre d'Associacions del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya. La dotació màxima de les subvencions previstes en aquesta convocatòria és de 4.000 euros.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: