1 de 10
FESTIVALS

Torna el Saurí Festival de Móra d'Ebre amb Manel, Gertrudis, La Pegatina i Lildami el 24 i 25 d'agost

Grup de música Manel. | Cedida
per Aguaita.cat, Reus, Catalunya | 18 d'agost de 2021 a les 08:24 |
Aquest article es va publicar originalment el 18 d'agost de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament de Móra d’Ebre finalment celebrarà el Saurí Festival, en la mateixa ubicació que els anys anteriors, però implantant mesures molt importants de control de l’aforament i de les distàncies, tal i com obliguen les conselleries d’Interior i de Salut de la Generalitat. Es farà els dies 24 i 25 d'agost. 

En paraules de Montse Pineda, regidora de Festes de l’Ajuntament “quan des de la regidoria de Festes fa un dies es va comunicar un ajornament en la realització del Saurí Festival es va fer perquè amb l’aplicació de les restriccions comunicades en aquell moment, la realització de dos dies de concerts amb 4 grups i amb 4.000 persones cada dia era tremendament difícil d’abastar per un poble com Móra d’Ebre” diu Montse Pineda, regidora de Festes. Per altra banda “els canvis continus en l’evolució de la pandèmia fan que sigui molt difícil preveure amb un mes d’antelació com acabarà sent finalment el Festival”.

Tot i això i, després d’una profunda reflexió des de l’equip de govern de Móra d’Ebre i amb el convenciment que la cultura és segura si tots els involucrats participen als actes amb coneixement, s’ha optat per tirar endavant el Saurí Festival amb els quatre grups inicialment anunciats (Gertrudis, La Pegatina, Lildami i Manel), però amb canvis en la seva execució. “D’esta forma i seguint estrictament el protocol dissenyat es limita el número d’assistents amb les persones assegudes, amb distància de seguretat i seient numerat”, informa la regidora.

Finalment, i com diu Montse Pineda, “per un poble com Móra d’Ebre on sempre hem recolzat la cultura en totes les seves manifestacions, prendre la determinació d’ajornar no era fàcil, igual que no ho és prendre la decisió de tirar endavant el Saurí Festival ja que comportarà sacrificis en l’aforament i un gran esforç organitzatiu. Esperem la col·laboració de tots els veïns i veïnes i que es valori l’esforç dedicat per a poder realitzar un esdeveniment com el Saurí Festival en la situació actual”.

Entrades ja a la venda a l’Ajuntament de Móra d’Ebre i entradium.com

    Lloc: Illa de Saurí
    Obertura de portes: a les 7 de la tarda
    Inici dels concerts: a dos quarts de 9 del vespre
    Entrada anticipada: 20 euros per dia

 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: