1 de 10
ACTIVITATS

Més d'un centenar de participants en les activitats d'estiu dels centres cívics

Els tallers s'han pogut realitzar presencialment amb grups reduïts

Imatge d'arxiu d'un taller | Ajuntament de Reus
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 16 d'agost de 2021 a les 12:32 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 d'agost de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Xarxa de Centres Cívics ha tancat les activitats programades per aquests mesos d'estiu amb 157 participants. Els tallers s'han pogut portar a terme de forma presencial amb grups reduïts d'un màxim de 10 persones que han estat gairebé plens.

En total es van programar 16 activitats gratuïtes durant els mesos de juliol i agost als diferents centres cívics de la ciutat. Aquestes s'han realitzat preferentment als espais exteriors per garantir les mesures de seguretat i prevenció. La programació de la Xarxa de Centres Cívics pels mesos d'estiu havia previst activitats presencials pels infants i les famílies que s'han integrat en la nova plataforma Reus365, que aplega tota l'oferta de lleure de la ciutat, amb una marca pròpia i un portal conjunt () on trobar la informació i fer les inscripcions.

Aquestes activitats han estat uns petits tastets perquè els infants les provessin amb la idea que puguin tenir continuïtat en les properes programacions al llarg de l'any. Els tallers han buscat potenciar les habilitats dels més petits des d'una vessant educativa i lúdica amb activitats de l'àmbit de l'esport, l'art o la música. En concret, s'han fet els tallers petits cuiners; guitarra infantil; ioga i meditació familiar; taller de xapes; balls i ritmes i demostracions de K-pop; i tallers d'slime i hamma bids.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: