1 de 10
AJUTS I SUBVENCIONS

Últims dies per presentar-se a la segona edició del programa Genius, de la Diputació

Cartell de la convocatòria | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 16 d'agost de 2021 a les 10:21 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 d'agost de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Fins al dia 20 d'agost estarà obert el termini de presentació de sol·licituds a la segona edició del programa d'ajuts Genius, que ofereix noves oportunitats als joves amb titulació superior que actualment estan aturats. Les beques, dotades amb 9.300 euros per a cadascun dels 10 participants, promouen la realització d'estades professionals a l'estranger, en entitats o institucions vinculades a la Unió Europea.

La nova edició del Programa Genius "pretén consolidar una línia de suport per als joves al territori, afavorir una transferència efectiva de coneixements i fer més competitives i innovadores les empreses i institucions de la demarcació de Tarragona", segons s'ha fet constar des de la Diputació.

Els principals àmbits d'actuació del projecte són el turisme, l'eficiència energètica i sostenibilitat, i la gestió d'informació, agenda urbana i repoblament, contribució a la transformació digital, educació i coneixement, projectes i xarxes de cooperació en l'àmbit de la Unió Europea. 

El projecte es dirigeix a les persones menors de 35 anys residents a la demarcació de Tarragona, desocupades demandants d'ocupació, amb titulació universitària, amb titulació de Formació Professional de Grau Superior o amb certificat de professionalitat nivell 3. A més, cal que aquestes acreditin coneixement d'anglès o francès (equivalent al B2 del MCERL).

Les pràctiques formatives a l'estranger tenen una durada de cinc mesos i es completarà amb dos mesos més en una entitat local (administració pública) de la demarcació de Tarragona, incloent-hi la Diputació de Tarragona, per tal que faci una proposta de millora o de desenvolupament d'un projecte vinculat amb els coneixements adquirits durant les pràctiques formatives en l'entitat estrangera.

Més informació aquí.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: