1 de 10
FESTES

L'Ajuntament d'Altafulla, preocupat per l'augment de festes al carrer

El regidor Alex Cañas demana una solució a Protecció Civil

Una trobada entre joves aquest passat dissabte a Altafulla. | @Sandrasan96
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 16 d'agost de 2021 a les 09:48 |
Aquest article es va publicar originalment el 16 d'agost de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Una setmana després d'aparèixer la polèmica a la plana del Vinyet i a Tamarit per la proliferació de festes espontànies que, a més, embruten l'espai natural, la problemàtica s'ha estès a diversos indrets d'Altafulla. El regidor Alex Cañas reconeix que la policia local no disposa de prou efectius com per controlar les aglomeracions de les últimes nits. "Entre Policia Local i Mossos hi ha 6 dotacions en total, per controlar l'incontrolable. És palès que és insuficient, i caldrà reclamar on toca major ajuda, però d'aquí a dir que no s'actua, no és cert. I a tothom ens agradaria poder aturar-ho, sobretot l'incivisme que tan mal fa a la població", assegura Cañas.

Cañas lamenta que les condicions per tenir toc de queda "fa que els pobles costers que no compleixen els requisits, quedin despullats. L'efecte crida que provoca això, més els recursos insuficients ens empeny a un descontrol". En aquesta línia, el regidor demana a Protecció Civil una solució a la situació actual. 

A banda de les immediacions de Tamarit, també hi ha hagut botellots al pàrquing del Roquissar, on hi ha hagut enfrontaments amb la policia, i la policia local ha confiscat bosses plenes d'ampolles d'alcohol per estar prohibit el seu consum a la via pública. Les crítiques a l'executiu altafullenc, comandat per L'EINA-ERC, han arribat de moment per part d'Hèctor López Bofill (Junts) i des d'Alternativa Altafulla, el principal partit a l'oposició.

La setmana passada, tant l'Ajuntament de Tarragona com l'Ajuntament d'Altafulla van reunir-se per acordar una major vigilància de la zona entre els dos municipis. També, per demanar en un futur la protecció d'aquests espais naturals a través d'un parc natural de la conca del riu Gaià.
 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: