MEDI AMBIENT

Una cinquantena de persones participen en una recollida de residus subaquàtica

Ha estat organitzada per l'entitat Al Camp Residu Zero

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 16 d'agost de 2021 a les 09:21 |
Una cinquantena de persones voluntàries han participat, aquest diumenge, en la recollida de residus subaquàtica organitzada per l'entitat Al Camp Residu Zero. Tot i que el temps que amenaçava pluja, els participants s'han endinsat a l'aigua dividits en diversos grups, uns de snorkel i uns altres de busseig.

Tal com s'esperava, els participants han trobat moltíssimes tovalloletes higièniques, compreses, bastonets de les orelles, plàstics, burilles, etc. L'objectiu d'Al Camp residu Zero és conscienciar sobre les conseqüències de llençar pel vàter productes higiènics com les tovalloletes i compreses o llençar qualsevol tipus de brossa la terra, ja que acaba arribant al mar.

L'octubre passat, Ematsa va instal·lar unes xarxes a les canonades que arriben a diversos punts de la costa tarragonina, com a prova pilot. Tot i això, no es pot saber si la brossa recollida és recent o d'abans de la seva instal·lació i si els resultats d'aquesta prova pilot han estat positius.

Aquesta activitat ha estat possible gràcies a la col·laboració del club de busseig Buceo Mar de Hielo i del Port de Tarragona.
Participació