NUTRICIÓ

Deu senzills trucs per mantenir frescos els aliments

Evita que se't podreixi l'enciam, se't facin malbé les maduixes i fes que els plàtans et durin més temps

per NacióDigital, Reus, Catalunya | 16 d'agost de 2021 a les 07:31 |
L'enciam és un dels aliments que es fa malbé amb més facilitat a la nevera. | Pixabay
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 d'agost de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
A qui no li ha passat mai que ha obert la nevera esperant poder fer una amanida amb l'enciam de fa uns dies i l'ha trobat pansit? O trobar els tomàquets dins la nevera molt tous, o la carn amb mala olor...

No és res de l'altre món, i és que conservar els aliments frescos en condicions requereix atenció i, per què no dir-ho, fer determinats gestos que us ajudaran a no haver de llençar el menjar. Repassem deu ràpids trucs que us ajudaran a mantenir frescos els aliments. 

 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: