1 de 10
LLEURE

El Casal d'estiu del Mas Pintat assoleix més d'un 90% de places ocupades

Canalla del Casal d'estiu | Reus.cat
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 13 d'agost de 2021 a les 10:06 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 d'agost de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Casal d’estiu de Primera Infància organitzat per la regidoria de Salut i Ciutadania de l'Ajuntament de Reus es troba en l’equador de la seva organització i a dues setmanes per la seva finalització. Des de la seva obertura a principis d’agost ha arribat a més d’un 90% de places ocupades amb les franges d’edat de nadons fins a infants de 3 anys i germans fins a 6.

El regidor de Salut i Ciutadania, Òscar Subirats, ha explicat que "les mesures estan funcionant molt bé". Ha volgut destacar el "compliment" de les mesures de seguretat contra la covid "seguint els protocols per part del personal educatiu i de manteniment, que aporten la seguretat i confiança a les famílies en aquest casal d’estiu".

Com cada estiu, el casal ha organitzat les activitats pedagògiques a partir d’un fil conductor, que en aquesta ocasió ha estat Festa Major. Els gegants, la mulassa, i els nanos, doncs, formen part de les activitats previstes del casal, amb la finalitat principal d’oferir un entorn de gaudi per als infants.

El Casal d’Estiu de primera infància 2021 de Mas Pintat ha ofert aquest any 40 places per a la prestació del servei de casal durant tot el mes d’agost en les quatre setmanes de durada. El servei s’està oferint des de dilluns a divendres, des del 2 d’agost i fins al 27 d’agost, realitzant-se en l’equipament de l’escola bressol municipal, l'EBM El Marfull, al mateix edifici que el Mas Pintat.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: