1 de 10
PAGESIA

Front comú a la pagesia i Generalitat contra el robatori de garrofes al Camp

Interior i Acció Climàtica s'han reunit amb els sindicats agraris per treballar en la nova campanya | ACN
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 10 d'agost de 2021 a les 19:08 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 d'agost de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els sindicats agraris i els departaments d'Interior i Acció Climàtica de la Generalitat s'han reunit aquest dimarts per treballar en la nova campanya de la garrofa al Camp de Tarragona. Les institucions s'han compromès a millorar la traçabilitat de les garrofes i incrementar el control als camps per evitar nous robatoris.

Durant l'hivern, s'han identificat fins a 35 magatzems legals de compra de garrofa i es seguiran fent controls per detectar punts de venda no regularitzats. A la vegada, s'ha acordat que cada lot de garrofa haurà d'incorporar el codi REGEPA del titular de la parcel·la de procedència de les garrofes. És una de les mesures per garantir la traçabilitat del fruit.

Des d'Interior s'han compromès a "posar tots els mitjans disponibles a l'abast" per garantir una vigilància efectiva durant tota la campanya, mentre que des d'Acció Climàtica han posat l'accent en els "magatzems compradors per assegurar la legalitat del producte i la seva traçabilitat”. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: