1 de 10
AJUTS

La Diputació obre el termini per sol·licitar ajuts per a la publicació de llibres locals i comarcals

L'import mínim de cada subvenció és de 300 euros

La Diputació contribueix amb les publicacions locals | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 10 d'agost de 2021 a les 11:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 d'agost de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Diputació de Tarragona ha obert el termini per sol·licitar els ajuts per a la publicació de llibres i altres publicacions amb continguts locals i comarcals vinculats a la demarcació de Tarragona. La convocatòria està dotada d'un total de 136.000 euros i hi poden participar ens locals i persones físiques i jurídiques de la província tarragonina. L'import mínim de cada subvenció serà de 300 euros i el màxim de 2.500 euros.

El termini de sol·licitud acaba el dia 30 de desembre, i es consideren subvencionables totes les publicacions ja editades de qualsevol gènere literari i d'autors de la província o editades a la demarcació. Però sí que s'especifica que la temàtica ha de ser referida a algun aspecte relacionat amb el Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre o el Baix Penedès. D'aquesta convocatòria queden exclosos els fullets i materials divulgatius o turístics, plànols, mapes, revistes locals i temàtiques, programes de festa, etcètera.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: