FESTES

L’Hospitalet de l’Infant celebra la festa major de Sant Roc del 12 al 16 d’agost

L’edició de 2020 es va haver de suspendre a causa de la pandèmia

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 9 d'agost de 2021 a les 13:54 |
Detall del cartell de la festa | Cedida
Del 12 al 16 d’agost es tornarà a celebrar la Festa Major de l’Hospitalet de l’Infant, en honor de Sant Roc. La regidoria de Festes i la Comissió de Festes de l’Hospitalet han organitzat, amb la col·laboració de diverses entitats locals, una trentena d’esdeveniments.

El programa d’actes, que és més reduït que en altres edicions, s’han mantingut propostes tradicionals com la Nit de Foc, la pujada a peu a l’ermita de Sant Roc, l’espectacle de castells de foc, etcètera. A l’agenda festiva també hi destaquen els concerts de Dàmaris Gelabert (s’hauran de demanar les entrades a l’oficina de turisme), les orquestres Nueva Alaska i Junior’s i altres artistes locals.

A més d’esdeveniments musicals, també hi haurà un torneig de futbol de veterans organitzat per la penya culer del poble. Tal com ha remarcat el regidor de Festes, Diego García, tots els actes tindran lloc a l’aire lliure, la majoria al pati de l’escola Mestral, amb control d’aforament, per minimitzar el risc de contagi del coronavirus.

El pregoner d’aquesta edició de les festes serà Jaume Castellví Margalef, president de Foment Cultural de l’Hospitalet de l’Infant. El pregó serà el primer acte d’aquesta Festa Major, i se celebrarà el dijous 12 d’agost a les 7 del vespre a la Casa de la Vila.

La festa major de Sant Roc torna aquesta edició de 2021, després d’haver-se de suspendre l’any passat a causa de la pandèmia.
Participació