1 de 10
AJUTS I SUBVENCIONS

Ajuts de la Diputació d'un màxim de 2.000 euros per a microempreses i autònoms de la cultura

Una de les línies de subvencions s'adreça al sector editorial | Freepik
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 5 d'agost de 2021 a les 12:34 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 d'agost de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Des d'aquest dijous i fins al proper 6 de setembre, les microempreses, professionals i treballadors autònoms del Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i el Baix Penedès ja poden demanar els ajuts per a la producció cultural que promou la Diputació. Les sol·licituds es poden realitzar a través de la Seu electrònica. La Diputació de Tarragona destinarà un total de 950.000 euros a projectes d'arts escèniques, d'arts plàstiques o llengua i literatura, entre d'altres, impulsats per creadors de la demarcació.

A la convocatòria s'hi poden acollir professionals o treballadors autònoms i microempreses de fins a 10 treballadors i que no facturin més d'1.000.000 d'euros anuals. La finalitat de la convocatòria "és reactivar el teixit productiu del sector cultural de la demarcació de Tarragona a través de l'impuls a la producció de qualitat", segons l'ens supracomarcal. Les arts escèniques (música, teatre, dansa, circ); les arts plàstiques, el disseny i la fotografia; les arts visuals (cine, vídeo, audiovisuals, etc); la cultura popular i tradicional, inclosa l'artesania; la llengua i la literatura; els llibres i les empreses editorials, i la difusió del patrimoni cultural són els àmbits de la cultura que centren la convocatòria.

Se subvencionaran aquelles despeses necessàries per a la realització de projectes pertanyents al seu àmbit d'activitat cultural i ajuts a la producció de microempreses i professionals o autònoms del sector de la demarcació de Tarragona, amb un màxim de 20.000 euros per subvenció
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: