PORT TARRAGONA

El Port va consolidar, l'any passat, el seu web com a eina de comunicació

Amb nous continguts i espais per informar usuaris i veïns

per ReusDigital, 4 d'agost de 2021 a les 09:28 |
El web del Port Tarragona es consolida | Cedida
La pàgina web del Port, www.porttarragona.cat, s’ha consolidat, durant el passat any 2020, "com una eina de comunicació eficaç". Així ho demostren les dades extretes amb l’eina analítica Google Analytics. Amb gairebé 500.000 visualitzacions de pàgines i quasi 100.000 persones usuàries, el Port "reforça la seva relació amb l’entorn i, segueix apostant per una comunicació pensada en la persona usuària final", segons s'ha apuntat aquest dimecres en un comunicat. Aquestes dades representen, respecte al nombre de persones usuàries de l’any 2019, un increment del 26,57% i, respecte a les visualitzacions de pàgines el 2019, un augment del 2,5%.

Durant 2020, la pàgina porttarragona.cat ha inclòs nous espais i continguts "per tal de donar suport i, oferir la màxima comoditat a la persona per trobar informació del seu interès, mentre la societat vivia un any força atípic a causa" de la Covid-19. Per aquest motiu, es va crear, per exemple l’espai Educa Digital del Museu del Port (https://tuit.cat/4YKu1), un programa pedagògic virtual destinat a escoles i esplais amb diferents nivells educatius.

També és el cas de l’Espai d’Opinió Port Tarragona (https://tuit.cat/uxvb8) , un nou panel creat pel Port amb una vintena de representants del teixit social i cultural, "amb l’objectiu d’establir una comunicació bidireccional i periòdica entre el port i la seva comunitat". Sense oblidar, a banda, la publicació dels esdeveniments comercials i l’agenda d’activitats culturals o avisos d’informació rellevant. El web també incorpora espais on es resumeix informació vers notícies o llocs emblemàtics de la ciutat.

Durant l'any 2020, el Port ha creat el nou canal YouTube del Port Tarragona (@PortTarragona). Un seguit de vídeos de diferents perfils complementen un canal que dia a dia creix per oferir informació audiovisual i complementària. L’any 2020 també ha representat la possibilitat per oferir activitats, conferències, xerrades. 
Arxivat a:
Economia, Port Tarragona, web
Participació