1 de 10
AJUTS

Ajuts per a les empreses del sector esportiu i educatiu

El termini de la convocatòria finalitza el 14 d'agost

Cartell de la segona convocatòria dels ajuts | Ajuntament de Reus
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 4 d'agost de 2021 a les 09:25 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 d'agost de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Reus obre una segona convocatòria d'ajuts destinats a les empreses del sector esportiu i educatiu en el temps de lleure que han vist reduïda la seva facturació un 30%, a causa de la pandèmia. El termini finalitza el dia 14 d'agost i tota la informació es pot consultar aquí.  

Aquesta convocatòria s'inclou al Pla de Reactivació Econòmica i Social de l'Ajuntament de Reus, convocada per la regidoria d'Empresa i Ocupació, i orientada a pal·liar els efectes econòmics que les mesures de prevenció de la pandèmia han tingut en els sectors d'activitats esportives i d'activitats educatives en el temps de lleure. La quantia dels ajuts a què poden optar els beneficiaris és de 1.200 euros i es poden començar a presentar a partir d'aquest dijous 5 d'agost. Els sectors esportiu i educatiu en el temps de lleure són dels més greument afectats, han patit noves aturades i restriccions dràstiques d'aforament que fa preveure una recuperació més lenta, sobretot per aquelles que es desenvolupen en espais tancats.

La convocatòria va dirigida a dos col·lectius específics: activitats de lleure en l'àmbit educatiu, fisicoesportiu i de salut, és a dir, empreses i/o autònoms que ofereixin aprenentatge artístic, d'idiomes o suport en diverses matèries d'aprenentatges, així com serveis i programes educatius, empreses i autònoms que realitzen activitats fisicoesportives de lleure o de salut en el temps de lleure; i activitats esportives, concretament, entitats gestores de les instal·lacions esportives censades al Cens d'equipaments esportius de Catalunya, i empreses que gestionen instal·lacions esportives.

La convocatòria possibilitarà l'accés a subvencions als professionals que no disposen necessàriament d'un espai físic fix on desenvolupen l'activitat, pel fet que és una situació que es produeix sovint en els possibles beneficiaris. En aquest cas, els professionals dels sectors subvencionats que no siguin titulars d'una activitat o negoci amb un centre de treball, hauran de justificar-ho en el moment de fer la sol·licitud amb una declaració responsable que la seva activitat no es realitza dins d'un centre de treball específic i, per aquest motiu, no té llicència municipal d'activitat.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: