POLÍTICA

El Consell Comarcal i Mont-roig s'emplacen a reforçar l'assistència social bàsica

per ReusDigital, 3 d'agost de 2021 a les 16:16 |
Un instant de la trobada | Cedida
La presidenta del Consell Comarcal del Baix Camp, Rosa M Abelló, i l'alcalde de Mont-roig del Camp, Fran Morancho, s'han emplaçat per treballar a partir del mes de setembre per reforçar l'assistència social bàsica que es realitza al municipi, i que s'ha incrementat arran de la crisi econòmica derivada de la pandèmia.

Aquesta ha estat una de les principals conclusions de la trobada institucional entre ambdós responsables polítics, realitzada aquest dimarts 3 d'agost en el marc del cicle de visites que està realitzant la presidenta del Consell Comarcal del Baix Camp a tots els municipis de la comarca.

En la trobada també han estat presents les regidores d'Ensenyament, Elvira Montagut, de Serveis Socials, Francis Ortiz, i el regidor de Seguretat i Mobilitat, Vicente Pérez. Durant la trobada s'ha fet un repàs a altres serveis que es treballen conjuntament com els d'Ensenyament, el de la gestió dels residus municipals, i la col·laboració en àmbits com el turístic i el Pla de reactivació socioeconòmica del Baix Camp.

Rosa M Abelló reprendrà les visites als municipis a partir del mes de setembre
Participació