1 de 10
AJUTS I SUBVENCIONS

Mont-roig del Camp obre una línia de subvencions per a la transformació digital de negocis

Cartell de la convocatòria | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 3 d'agost de 2021 a les 08:25 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 d'agost de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament de Mont-roig del Camp acaba d’obrir una nova línia de subvencions per a la transformació digital dels negocis del municipi amb una dotació màxima de 600 euros cada ajut. Aquesta nova línia se suma a altres ajuts que es mantenen actius des de la regidoria d’Impuls Econòmic i que també s’han tornat a obrir. Es tracta de la subvenció per a fomentar l’emprenedoria de 1.500 euros com a màxim, una per fomentar la contractació de nous treballadors d’entre 500 i 1.000 euros, una altra per l’obertura de negocis al nucli antic de Mont-roig amb una dotació de 3.000 euros com a màxim i la que es va posar en marxa l’any passat per a les despeses generades per la Covid19, de 600 euros.

Amb aquesta nova subvenció "es demostra el compromís de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp amb el seu teixit empresarial, el desenvolupament de les seves indústries i la creació d’ocupació. En aquest cas, l’objectiu és fomentar la presència en l’àmbit digital dels negocis del municipi, dinamitzar el teixit empresarial local i generar nous canals de venda, distribució, exposició, etc., incentivant una major aproximació entre negocis i consumidors", segons s'ha explicat des del consistori.

Les despeses que es poden subvencionar "són molt diverses i van de la creació o remodelació d’un lloc web a la creació de perfils a les xarxes socials, creació de butlletins informatius, elaboració d’un pla de màrqueting digital o la creació de campanyes de publicitat en línia, entre d’altres", s'ha precisat des de l'Ajuntament.

Totes les subvencions i ajudes que ofereix l’Ajuntament de Mont-roig del Camp als negocis i emprenedors es poden consultar al web municipal, aquí. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 2 de novembre.

Les empreses interessades han de presentar la corresponent sol·licitud de subvenció, juntament amb la documentació requerida a les bases i a la convocatòria, a través de la seu electrònica de l’Ajuntament. Les persones autònomes interessades poden presentar la sol·licitud per la seu electrònica o a través del Registre General de l’Ajuntament (OMAC).

Per més informació contacteu amb l’Àrea d’Impuls Econòmic i Ocupació a través del telèfon 977 172 527 o bé mitjançant el correu electrònic promocio@mont-roig.cat
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: