1 de 10
AJUTS I BEQUES

La Diputació promou beques entre els joves amb titulació superior i a l'atur

Les beques s'adrecen a joves del territori | Freepik
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 2 d'agost de 2021 a les 12:09 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 d'agost de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Diputació de Tarragona posa en marxa una nova edició del programa d'ajuts Genius, que ofereix noves oportunitats als joves amb titulació superior que actualment estan aturats. Les beques, dotades amb 9.300 euros per a cadascun dels 10 participants, promouen la realització d'estades professionals a l'estranger, en entitats o institucions vinculades a la Unió Europea. El termini de presentació de sol·licituds està obert fins al dia 20 d'agost de 2021.

La 2a edició del Programa Genius pretén consolidar aquesta línia de suport per a aquests joves al territori, afavorir una transferència efectiva de coneixements i fer més competitives i innovadores les empreses i institucions de la demarcació de Tarragona.

Segons la presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, "és important posar a l'abast dels joves ajuts com aquests que aposten per consolidar el capital humà al nostre entorn". En aquest sentit, els principals àmbits d'actuació del projecte són el turisme, l'eficiència energètica i sostenibilitat, i/o la gestió d'informació, agenda urbana i repoblament, contribució a la transformació digital, educació i coneixement, projectes i xarxes de cooperació en l'àmbit de la Unió Europea.

El Projecte Genius es dirigeix a les persones menors de 35 anys residents a la demarcació de Tarragona, desocupades demandants d'ocupació, amb titulació universitària, amb titulació de Formació Professional de Grau Superior o amb certificat de professionalitat nivell 3. A més, cal que aquestes acreditin coneixement d'anglès o francès (equivalent al B2 del MCERL).

Les pràctiques formatives a l'estranger tenen una durada de cinc mesos i es completarà amb dos mesos més en una entitat local (administració pública) de la demarcació de Tarragona, incloent-hi la Diputació de Tarragona, per tal que faci una proposta de millora o de desenvolupament d'un projecte vinculat amb els coneixements adquirits durant les pràctiques formatives en l'entitat estrangera.

Fins al dia 20 d'agost està obert el terminis de presentació de sol·licituds per a participar en aquesta edició del Programa Genius. Trobareu tota la informació aquí.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: