1 de 10
OBRES I MILLORES

Surt a licitació la redacció dels estudis tècnics d’obres del futur centre cívic Gregal

Una imatge virtual del futur centre cívic | Reus.cat
per Reusdigital.cat, Reus | 2 d'agost de 2021 a les 10:59 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 d'agost de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament de Reus ha tret a concurs la redacció dels documents tècnics de les obres de reforma, i urbanització de l’entorn, de l'antiga nau magatzem de vins del Palau Boule, que acollirà el futur Centre Cívic Gregal. Aquest edifici forma part del Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic i Natural de Reus. El pressupost màxim de licitació dels estudis és de 179.157,65 euros (IVA inclòs) i la durada del contracte d’un any i 10 mesos. El termini per a la presentació d’ofertes acaba el proper 6 d’agost.

El projecte del futur centre cívic al barri Niloga contempla tres fases d’actuació. La primera correspon a les obres d’adequació de la nau existent per reconvertir-la en l’edifici del Centre Cívic Gregal. així com els treballs de la urbanització vinculada obligatòria que correspon a l’espai exterior a la zona de l’accés de l’edifici. A la fase 2, els treballs d’urbanització seran de la cruïlla del carrer de Gaudí amb el Carrer de Castellvell. Per acabar, a la fase 3, es procedirà a la urbanització del carrer de Castellvell.

El projecte parteix de la previsió municipal, recollida al Pla d'Acció Municipal Reus 2019-2023, "d'incrementar la xarxa municipal de centres cívics, i incorpora les aportacions de la ciutadania recollides durant el procés participatiu impulsat per la regidoria de Participació, Bon Govern i Serveis Generals per al disseny del nou centre cívic", segons han comentat fonts municipals.

Nou equipament al barri Niloga

El nou centre cívic donarà servei a la zona compresa entre el barri Niloga, el carrer Ample, la carretera de Castellvell, el parc de Sant Jordi, la plaça de la Llibertat, i la zona del carrer del doctor Robert i altres carrers adjacents. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: